•  RZ VDV Header Exhibition 312px

Kennis, kunde en karakter

Kennis, kunde en karakter

Kennis, kunde en karakter: sleutel tot succes

Vakmanschap is de sleutel tot succes. Alleen met goede mensen en goede materialen kun je future proof zijn. Die visie stimuleert ons elke dag weer om verder te groeien in kennis en kunde. Het levert ons niet alleen belangrijke certificeringen op, het leidt ook tot uiterst deskundige medewerkers.

Sociale zorg staat bij ons hoog in het vaandel. Wij zijn een sociale werkplek; we bieden werkgelegenheid voor mensen met een beperking of handicap. De focus is om mensen met een beperking te helpen aan werk, zodat ze kunnen re-integreren in de samenleving. Bovendien, zijn we er trots op een Kenteq leerbedrijf te zijn en onze kennis, ervaring en vaardigheden over te dragen op nieuwe generaties.

Karakter staat voor ons streven naar duurzame relaties. Al meer dan veertig jaar is Van der Veen – event engineering huisleverancier van het Rotterdamse Ahoy, om maar een voorbeeld te noemen. Een resultaat waar we best trots op mogen zijn. Zulke langdurige relaties houden enkel stand als je investeert in kennis en kunde en natuurlijk je relatie met elkaar. Bijvoorbeeld door gevraagd en ongevraagd extra services te bieden. Ook daarmee bouw je immers aan een hechte relatie met de klant. Zo werken we ideeën voor bijvoorbeeld een verrassende beurs uit in driedimensionale visualisaties. Daarmee krijgt de opdrachtgever een zeer goed beeld van het concept en proeft hij meteen de sfeer die de beurs in werkelijkheid moet oproepen. Kennis, kunde en karakter dus; van de tekentafel tot de persoonlijke assistentie op de beursdag.

At your service!