•  1016-303-1280-o4w

Leerling technicus/monteur op beurzen en evenementen

VAN DER VEEN – EVENT ENGINEERING IS OP ZOEK NAAR EEN:

LEERLING TECHNICUS/MONTEUR OP BEURZEN EN EVENEMENTEN

BEN JIJ….?

Ben jij enthousiast over techniek? Volg jij een elektrotechnische opleiding en zoek je een BBL-plaats of een stageplaats? Of heb je je opleiding net afgerond en zoek je je eerste baan? Lijkt het je leuk om te werken op beurzen, congressen en evenementen, waarbij geen dag hetzelfde is? Bij Van der Veen krijg je de beste basis voor je toekomst!

OVER ONS

Van der Veen – event engineering is al meer dan 100 jaar actief in de evenementenbranche. Van der Veen verhuurt en installeert alle technische voorzieningen die nodig zijn voor een unieke presentatie en beleving: van hightech licht-, beeld- en geluidsinstallaties tot essentiële stroomvoorziening, trussing, rigging en IT-netwerken. Wij hebben passie voor ons vak. Onze klantgerichte aanpak heeft gezorgd voor succesvolle projecten voor onze klanten en hun bezoekers. Niet alleen in Nederland, maar door heel Europa verzorgen wij toonaangevende projecten. Enkele van de evenementen waar wij aan werken zijn de Fruit Logistica in Berlijn, het ABN Amro World Tennis Tournament in Rotterdam, de Fima Agricola in Zaragoza, Masterpiece in Londen, TEFAF in Maastricht, BRAFA in Brussel, de Tong Tong Fair in Den Haag en het North Sea Jazz Festival in Rotterdam. Daarnaast is Van der Veen huisleverancier voor de prominente evenementenlocaties Ahoy Rotterdam en de Grote Kerk in Den Haag.

FUNCTIE

Je komt terecht in een hecht en gezellig team. Je werkt van project naar project en elke dag is anders. Kortom, een zeer dynamische werkomgeving. Als leerling technicus/monteur werk je samen met je collega’s aan tijdelijke technische installaties, zoals bijvoorbeeld elektra, trussconstructies, verlichting of beeldschermen, geluidsinstallaties en het inregelen hiervan op locatie. Omdat wij telkens opnieuw vernieuwend willen zijn voor onze klanten, zul je bij Van der Veen ook werken met nieuwe technische producten en materialen.

VEREISTEN

  • Bezig met een elektrotechnische opleiding of je hebt deze inmiddels afgerond
  • Technisch en praktisch inzicht.
  • Goede commerciële, communicatieve en sociale vaardigheden
  • Flexibele instelling, bereidheid om meer uren te werken in het hoogseizoen (najaar-winter)

AANBOD

Wij bieden je een BBL-plaats, stageplaats of een afwisselende eerste baan waarin je het vak in de praktijk leert. Uiteraard wordt je begeleid. Daarnaast ontvang je een prima salaris en een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de cao Klein metaal & Installatie Techniek.

INFORMATIE & SOLLICITATIE

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Dirk van der Meer op 070-3679797. Je sollicitatie ontvangen wij graag per e-mail op hr@vanderveen-ee.eu Stuur je CV en motivatie mee. Wij nemen spoedig contact met je op.