•  RZ VDV Header ArtFair 312px

Rotterdam Ahoy, JMT en Van der Veen bundelen krachten op nieuwe vakbeurs Area010.live

6 april 2018

Op 16 en 17 mei 2018 vindt Area010.live plaats in Rotterdam Ahoy, een nieuwe regionale vakbeurs voor live communicatie. Samen met partners JMT en Van der Veen - event engineering zal Rotterdam Ahoy zich presenteren op de grootste stand van de beurs.

Rotterdam Ahoy, JMT en Van der Veen werken al vele jaren samen. Tijdens het recente ABN AMRO World Tennis Tournament hebben de partijen hun samenwerking wederom verlengd. Kees de Jong, Marketing & Communications Manager van Rotterdam Ahoy: “Van der Veen is preferred partner van Ahoy en is al decennialang kind aan huis. Ook met JMT werken we vele jaren prettig samen als vaste huisleverancier van meubilair en vloerbedekking. Het voelt dus meer dan logisch om ons op deze beurs gezamenlijk te presenteren.” 

Bertil van Veen, Commercial Director van Van der Veen - event engineering: “Innovatie is belangrijk. Het gaat niet meer alleen om traditionele ondersteunende diensten als rigging, stroom en standverlichting. Van der Veen verzorgt ook de complete, veelal complexe,  audiovisuele ondersteuning. Met onze klantgerichte aanpak zorgen wij voor onderscheidende live communicatie, voor onze klanten én hun bezoekers.”  

Jacqueline van der Spoel, Area Sales Manager bij JMT: “Als serviceverlenende partij met vestigingen door heel Europa zijn wij het gewend om nauw samen te werken met klanten, medeleveranciers en venues. De samenwerking met Van der Veen Event Engineering en Rotterdam Ahoy is een voorbeeld van perfect partnerschap.”

Tekst: Rotterdam Ahoy