•  RZ VDV Header ArtFair 312px

New Year's resolutions!!

22 december 2017

We kijken terug op een succesvol 2017, het was een mooi en druk jaar! We willen iedereen bedanken voor de fijne samenwerkingen die het afgelopen jaar tot stand zijn gekomen en de prachtige projecten die we met elkaar hebben gerealiseerd!

In 2018... 

Voor 2018 zitten we vol nieuwe plannen en ambities. 
Er staan al hele mooie projecten in opdracht, waar we alweer erg naar uit kijken! 
Waaronder begin februari natuurlijk weer het ABN AMRO World Tennis Tournament, één van onze jaarlijks terugkerende favorieten. 
We mogen dan ook wederom onze eigen unit hier opbouwen en gasten ontvangen. Als dat geen fijn vooruitzicht is voor het nieuwe jaar...

De voorbereidingen voor de uitbreiding van ons assortiment zijn in volle gang. In 2018 gaan we uitpakken, voornamelijk in duurzame middelen. We gaan investeren in bijvoorbeeld nieuwe 'state of the art' LED verlichting. Verder gaan we ons meer en meer specialiseren in AV en ons assortiment hierin ook ontwikkelen.

Ook ons personeelsbestand wordt verder uitgebreid aankomend jaar, vanwege de aanhoudende groei aan werk. We gaan enkele nieuwe specialisten aannemen op het gebied van verlichting & AV. 

Tevens gaan we in het eerste kwartaal van 2018 onze nieuwe website lanceren, met een geupdate en duidelijk productoverzicht en uiteraard een look & feel die bij het Van der Veen anno 2018 past. Meer gemak en duidelijkheid voor onze relaties! 

Er wordt in 2018 georiënteerd op een nieuwe huisvesting om ons groeiend assortiment onderdak te bieden! Spannend!

Uiteraard houden we jullie op de hoogte van onze ontwikkelingen. We hebben erg veel zin in het komende jaar. En we verwelkomen jij dan graag weer! 

Voor nu: hele fijne feestdagen en op naar een geweldig 2018!