•  RZ VDV Header ArtFair 312px

Van der Veen en Rotterdam Ahoy verlengen samenwerking

19 februari 2018

Op dinsdag 13 februari verlengden Van der Veen Event Engineering en Rotterdam Ahoy hun reeds bestaande overeenkomst. Het ABN AMRO World Tennis Tournament is de afgelopen jaren een mooie gelegenheid gebleken de samenwerking te bestendigen.

Van der Veen Event Engineering is preferred partner van Ahoy en er al letterlijk decennialang kind aan huis. Van der Veen kan als geen ander meeveren met de flexibele vraag naar verlichting, techniek en rigging. 

Arie Boon, algemeen directeur van Van der Veen Event Engineering, vertelt: “Ons bedrijf is meeveranderd met de vraag. Naast de traditionele elektro-technische diensten verzorgt Van der Veen inmiddels complete, vaak complexe,  audio-visuele ondersteuning inclusief de content. Wij zijn volledig toegerust voor de toekomst. Gezamenlijk gaan wij proberen Rotterdam Ahoy naar een hoger niveau te tillen.” 

En dat komt goed uit. De komende jaren staan bij Ahoy in het teken van een grootschalige uitbreiding. In 2020 wordt er een gloednieuwe congrescentrum en muziekzaal geopend. De grote zaal, RTM Stage genaamd, is niet alleen het grootste auditorium van Nederland, maar zonder tribune  tevens een concertzaal voor 7000 personen. 

Peter van der Veer, directeur Rotterdam Ahoy: “Wij werken al jaren plezierig samen. Van der Veen Event Engineering kent onze locatie uitermate goed en denkt altijd mee met de klant. Daarom zien wij met vertrouwen de komende  jaren tegemoet.” 

Foto: © PR Ahoy