•  1016-253-1280-z5b
  •  

VACATURES

VAN DER VEEN – EVENT ENGINEERING IS OP ZOEK NAAR

• Stagiair technicus/monteur op beurzen en evenementen
 
• Stagiair cad tekenaar/ werkvoorbereider

BEN JIJ….?

Ben jij enthousiast over techniek? Volg jij een Podium- en Evenemententechniek opleiding en zoek je een stageplaats? Of heb je je opleiding net afgerond en zoek je je eerste baan? Lijkt het je leuk om te werken op beurzen, congressen en evenementen, waarbij geen dag hetzelfde is? Bij Van der Veen krijg je de beste basis voor je toekomst!

OVER ONS

Van der Veen – event engineering is in binnen- en buitenland al meer dan 100 jaar actief in de evenementenbranche. Van der Veen verhuurt en installeert alle technische voorzieningen die nodig zijn voor een unieke presentatie en beleving: van hightech licht-, beeld- en geluidsinstallaties tot essentiële stroomvoorziening, trussing, rigging en IT-netwerken. Wij hebben passie voor ons vak. Onze klantgerichte aanpak heeft gezorgd voor succesvolle projecten voor onze klanten en hun bezoekers. Niet alleen in Nederland, maar door heel Europa verzorgen wij toonaangevende projecten. Enkele van de evenementen waar wij aan werken zijn de Fruit Logistica in Berlijn, het ABN Amro World Tennis Tournament in Rotterdam, Eurovisie Songfestival in Rotterdam, de Fima Agricola in Zaragoza, Masterpiece in Londen, TEFAF in Maastricht, BRAFA in Brussel, de Tong Tong Fair in Den Haag en het North Sea Jazz Festival in Rotterdam. Daarnaast is Van der Veen huisleverancier voor de prominente evenementenlocaties Ahoy Rotterdam en de Grote Kerk in Den Haag.

FUNCTIE

Je komt terecht in een hecht en gezellig team. Je werkt van project naar project en elke dag is anders. Kortom, een zeer dynamische werkomgeving. Wij zijn op dit moment op zoek naar enthousiaste stagiaires voor de onderstaande functies;Als Stagiair technicus/monteur werk je samen met je collega’s aan tijdelijke technische installaties, zoals bijvoorbeeld elektra, trussconstructies, verlichting of beeldschermen, geluidsinstallaties en het inregelen hiervan op locatie. Omdat wij telkens opnieuw vernieuwend willen zijn voor onze klanten, zul je bij Van der Veen ook werken met nieuwe technische producten en materialen. Als Stagiair CAD tekenaar/ Werkvoorbereider werk je samen met collega’s op kantoor aan mooie projecten. Om deze Projecten een goede invulling te kunnen geven zal je in beginsel meedraaien in de operatie om materiaalkennis en ervaring op te doen in ons vakgebied. Met deze kennis kan je uiteindelijk de functie van CAD tekenaar/ Werkvoorbereider een goede invulling geven. Uiteraard wordt je hierbij ondersteund door ons enthousiaste team.

VEREISTEN

• Bezig met een Podium- en Evenemententechniek opleiding of je hebt deze inmiddels afgerond.
• Technisch en praktisch inzicht.
• Flexibele instelling

AANBOD

Wij bieden je een stageplaats of een afwisselende eerste baan waarin je het vak in de praktijk leert. Uiteraard wordt je begeleid. Daarnaast ontvang je een prima salaris en een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden.

INFORMATIE & SOLLICITATIE

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Dirk van der Meer op 070-3679797. Je sollicitatie ontvangen wij graag per e-mail op hr@vanderveen-ee.eu Stuur je CV en motivatie mee. Wij nemen spoedig contact met je op.