•  RZ VDV Headers Event Engineer 31

Duurzaam

 

Van der Veen wil duurzaam verbeteren. 

Van der Veen – event engineering is al meer dan 100 jaar actief in de evenementenbranche. Met als resultaat medewerkers met passie voor het vak. De klantgerichte aanpak van het bedrijf uit zich in het succes van de klanten. Niet alleen in Nederland, ook in de rest van Europa.

Halverwege 2015 is Van der Veen gestart met een verbetertraject om de productiviteit te verhogen. Het uitgangspunt van het traject is “voor en door onze mensen”. We stimuleren de medewerkers bewust te worden van hun werkwijze, aan te geven waar de knelpunten liggen, zodat zij uiteindelijk een proactieve rol kunnen vervullen in duurzame verbeteringen binnen de organisatie. Met als bijkomend resultaat: een groei in betrokkenheid. Met adviesbureau You Improve en de medewerkers zelf, worden oplossingen bedacht en nieuwe werkwijzen geïntroduceerd.  

Tevens wordt geadviseerd middels welke trainingen en scholing de medewerkers zich kunnen ontwikkelen, zodat zij duurzamer inzetbaar zijn binnen, maar ook buiten Van der Veen. Het project vindt plaats in 2015-2016.